About

Blog nu ka sabaraha na mah ieu teh diantara blog-blog anu tos di dambel tapi tara diupdate update,, tapi insyaalloh blog ieu ku simkuring bade diisi ku catetan catetan pribados dina menghadapi waktu anu mahal ieu ^_^🙂

Sateuacan na pribados memperkenalkeun diri pribados,

Nami : Akik Abdul Malik

Panggilan : ” AKIK” aja dah ^_^

Tempat Tanggal Lahir : Tasikmalaya, ….. Juli 1993
عبد الملك
>

  1. Belum ada komentar.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: